Import Kínából

 • A tengeri szállítás kérdései

  Kínai Import

  Kérdései merültek fel a szállítással kapcsolatban? Olvasson tovább!

 • A vámkezelés kínai import estében

  Kínai Import

  Tudjon meg többet a vámkezelésről!

 • Alapanyagok

  Valamilyen nyersanyagot, alapanyagot, technikai eszközt, textíliát vagy egyéb mást importálna? Hadd segítsünk!

  Kis- és nagykereskedelmi alapanyagok széles választéka várja Önt, legyen szó autóalkatrészről, elektronikai, háztartási cikkekről vagy építőipari, mezőgazdasági, élelmiszeripari alapanyagokról, nyersanyagokról.

 • Árajánlat készítése

  A legnagyobb tévedés azt feltételezni, hogy a kínai import csak a termék alapárából, szállítási költségből és adott esetben vámköltségből áll. Sokan elfelejtik azokat a fontos tényezőket, mint például az áru biztosítása, környezetvédelmi regisztráció, termék díj, de még sokáig sorolhatnánk az ide tartozó „fix” költségeket. Számtalanszor felhívjuk az ügyfeleink figyelmét ezek jelentőségére, így ezek számításba vételével egy pontos és megbízható kalkulációt készítünk számukra.

 • Bútor

  Új vállalkozásának elindításához és álmai megvalósításához már csak bútorok importálására lenne szüksége? Akkor ne keresgéljen tovább!

  Több, mint 10 éve foglalkozunk kínai importtal. Célunk a kapcsolat létrehozása magyarországi vállalkozások és kínai gyártók között, a teljes import folyamat lebonyolítása egészen a megrendelő által kijelölt raktárba való beérkezéséig.

 • Dekoráció

  Véleményünk szerint a legelső és legfontosabb tényező minden kereskedő és gyártó cég számára, hogy beszerzése lényegesen kedvezőbb legyen a konkurenciáénál. Amennyiben dekorációval foglalkozó vállalkozásának megbízható és áttekinthető áruimportálásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 • Dolgozz velünk!

  Fontos Önnek a versenyképes fizetés és szívesen dolgozna egy dinamikusan fejlődő üzletágban? Akkor a legjobb helyen jár!

  Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik kínai importtal. Célunk a kapcsolat létrehozása a magyarországi vállalkozások és a kínai gyártók között, a teljes import folyamat lebonyolítása egészen a termékek a megrendelő által kijelölt raktárba való beérkezéséig.

  Cégünk jelenleg is folyamatosan keresi az új, munkánk iránt érdeklődő, független munkatársakat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran forduljon munkatársainkhoz bővebb infomációkért!

 • Egészség, Szépségápolás

  A kínai szépségápolási és egészségmegőrzéshez használatos termékek és kellékek hosszú évek óta egyre népszerűbbé válnak az európai és a magyar piacon is. Amennyiben Ön is a szépségápolás és az egészségmegőrzés területén munkálkodik a mindennapokban, akkor forduljon hozzánk bizalommal és szerezze be kedvezőbben vállalkozásához szükséges termékeit!

 • Ékszerek,hajdíszek, bijou

  Költséghatékonyabbá tenné az ékszerek és bijouk értékesítésével foglalkozó vállalkozásának termékbeszerzését? Engedje meg, hogy segítségére legyünk!

  Sokan mind a mai napig egyenlőség jelet tesznek a kínai import áruk és a silány minőség fogalmai közé, ami nagy hiba. Cégünk segíthet a legmegbízhatóbb gyártó felkutatásában, a megfelelő termékminőség megtalálásában.

 • Elektronikai termékek

  Cégének elektronikai termékekre lenne szüksége, de nem tudja, honnan szerezhetné be a legköltséghatékonyabb és legmegbízhatóbb módon? Akkor a legjobb helyen jár!

  Kínai cégünkkel, a teljes piaci ismeretünk birtokában segítünk önnek a megfelelő gyártó felkutatásában, az Ön elképzeléseinek megfelelő termékminőség megtalálásában és legyártatásában. Megszabadítjuk a kezdeti nehézségektől, nyelvi problémáktól, a kulturális különbségek adta nehézségektől.

 • Fürdőszobai termékek, szaniter

  Fürdőszobai termékekkel, szaniterekkel foglalkozó vállalkozása új, költséghatékonyabb beszerzési mód után kutat? Biztosíthatjuk róla, hogy már meg is találta!

  Amikor kínai importról beszélünk, érdemes tisztázni, hogy nem egy hanyag minőségű áru beszerzéséről van szó. Ma már szinte minden világszintű cég jelen van Kínában, hiszen ott találta meg a megfelelő feltételeket a gyártásra. A kínai import sikeressége azonban több tényezőn múlik, melyek közül a legfontosabb a precíz eljárás.

 • Gyártó és feldolgozó gépek

  A gyártáshoz és feldolgozáshoz használatos gépek költségesek, ám ezek általában egyszeri költséget jelentenek. Az ilyen gépek Európán belüli beszerzése azonban jóval költségesebb lehet, mint a Kínából való importálás.

  A magyar piac már korábban felismerte a Távol-Keletben rejlő lehetőségeket, ezért dinamikus fejlődésbe kezdett a gyártásban, szállítmányozásban és a kereskedelemben is. A kínai import virágkorát éli Magyarországon, hiszen a nyitott piac vonzó pénzügyi lehetőségeket rejt magában.

 • Import folyamata

  A kínai import egy nagyon virágzó ágazata a kereskedelemnek, azonban ahány pozitív oldala, annyi buktatója is lehet. A nem körültekintő választás számos aggodalmat okozhat a megrendelő számára. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a megoldás a logisztikai folyamatok precíz szervezésében zajlik. Hatalmas terhet ró a vállalkozások vállára a termék felkutatása, a hosszas külföldi telefonhívások és levelezések, és ekkor a szállítás még nem is kapcsolódott be az alapvetően hosszú folyamatba.

  Kínai import - a termék felkutatásától a leszállításig

  Amikor egy vállalat eldöntötte, hogy mit szeretne Kínából importálni Magyarországra, az első dolog, hogy elkezdi felkutatni a lehetséges (legolcsóbb és legjobb minőségűnek vélt) terméket. A vállalat ilyenkor az internet segítségére, és az azon található fotókra támaszkodik. Ez már rengetegszer generált problémát, hiszen a kép nem mindig tükrözi a valóságot. Az általunk megbízott kint tartózkodó kollégák azonban képesek ellenőrizni az árut, legyen szó minőségről, raktározott árukészletről, vagy adott esetben a gyártás folyamatáról. Itt a személyes kapcsolat egyben egy bizalmi tényező is, hiszen meggyőződhetünk arról, hogy a cég valóban megfelelően működik.

  A termék felkutatása során a kínai import egyik legégetőbb kérdése a mennyiség, és az ehhez kapcsolódó szállítás. A legtöbb kínai vállalat csak nagyobb mennyiségben hajlandó terméket gyártani az Európai piacra. Nekünk azonban olyan kiváló (az évek során kialakult) kapcsolataink vannak, ahol bizonyos esetekben nem lehet probléma néhány karton vagy doboz beszerzése sem.

  A végső ár

  A legnagyobb tévedés azt feltételezni, hogy a kínai import csak a termék alapárából, szállítási költségből és adott esetben vámköltségből áll. Sokan elfelejtik azokat a fontos tényezőket, mint például az áru biztosítása, környezetvédelmi regisztráció, termék díj, és még sorolhatnám az ide tartozó „fix” költségeket. Számtalanszor felhívjuk az ügyfeleink figyelmét ezek jelentőségére, így ezek számításba vételével mi egy pontos és megbízható kalkulációt készítünk számukra.

  A kínai import nehézségei

  A különböző típusú angol nyelvhasználatban számtalan buktató rejlik. Az egymás mellett elbeszélés olyan későbbi problémákat generál, amely a megrendelő számára kedvezőtlen hatással lehet. A probléma felmerülhet a szállítási kérdésekben, a megrendelés teljesítésével és határidőkkel kapcsolatosan is. Hosszú évek tapasztalatával és több ezer megrendeléssel a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy ismerjük a kínai import minden buktatóját, így elkerülhetők a későbbi kellemetlenségek.

  Tapasztalt csapatunk nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, hanem a döntések előkészítésében, a szállítási folyamat lebonyolításában és felügyeletében is segítséget nyújt. Az elhatározás után, a kínai importtal kapcsolatban felmerülő kérdésekben is szívesen adunk tanácsot.

 • Ipari berendezések, alkatrészek

  Megbízható és jó minőségű ipari berendezések megtalálása és költséghatékony importálása nem tűnhet egyszerű feladatnak. Cégünk több, mint 10 éve veszi le a kínai importálás mellett voksukat letevő vállalkozók és cégek válláról az ügyintézés okozta problémák súlyát.

 • Játékok

  Játékokkal foglalkozó vállalkozása költséghatékony beszerzési módot keres termékei behozatalához? Forduljon hozzánk bizalommal!

  Érdemes tisztázni, hogy amikor kínai importról beszélünk egyáltalán nem biztos, hogy silány minőségű áru beszerzéséről van szó. Ma már szinte minden világszintű cég jelen van Kínában, hiszen ott találta meg a megfelelő feltételeket a gyártásra. Szakembereink elsődleges feladata a megfelelő minőségű termékek felkutatása, illetve az importáláshoz kapcsolódó ügyek intézése.

 • Kiszállítás az Ön által megjelölt telephelyre

  A kínai import során háromféle szállítási mód közül tudnak választani ügyfeleink, ezek a tengeri, vasúti és légi szállítási módok. Amennyiben a szállítással és a vámkezeléssel kapcsolatos információk már tisztázásra kerültek, Önnek csupán annyi a dolga, hogy megjelöli azt a telephelyet, ahová kiszállításra kerülnek majd az Ön által rendelt termékek.

 • Konyha felszerelés

  A konyhai felszerelésekkel és gépekkel foglalkozó üzletek, illetve kereskedések sikere könnyen múlhat a termék beszerzésen.

  A kínai importtal foglalkozó cégünk segít Önnek a legmegbízhatóbb gyártó felkutatásában, a megfelelő minőség megtalálásában és az esetleges termékek legyártatásában.

 • Lámpák, Világítástechnika

  Világítástechnikával foglalkozó kereskedése van és szeretne költséghatékony beszerzési módot találni? Ne keresgéljen tovább!

  Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik kínai importálással ügyfelei részére. Önnek nincs más dolga, mint ránk hagyatkozni! Megszabadítjuk a kezdeti nehézségektől, nyelvi problémáktól, illetve a kulturális különbségek adta nehézségektől is!

 • Legye saját terméke!

  Gyakran hajlamosak vagyunk más vállalkozások termékeit forgalmazni, mert azt gondoljuk, hogy egy saját termék kivitelezése túlságosan magas költségekkel járna! De nagyot tévedhetünk!

 • Orvosi berendezések eszközök

  A megfelelő minőségű orvosi berendezések és kellékek beszerzése költséges lehet, de kínai importtal ebből is le lehet faragni! Sokan gondolják, hogy a kínai import és áruk egyet jelentenek a silány minőséggel, ami nagy tévedés. Ma már szinte minden világszintű cég jelen van Kínában, hiszen ott találta meg a megfelelő feltételeket a gyártásra.

  Amennyiben kínai importálással kapcsolatos kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import