Kínai import konzultáció

 • Konzultáció

  A letölthető dokumentumok közül töltse le igény felmérő adatlapunkat és a lehető legpontosabban adja meg számunkra az információt az ön által megrendelni kívánt áruról.

  A pontosabb felkutatás érdekében kérjük, mellékeljen képet vagy leírást is.

  Mielőtt a piackutatást megkezdenénk, tudnunk kell az Ön által megszabott áru mennyiségét, hogy ehhez alkalmazkodva keressünk megfelelő gyártót! Amennyiben egyedi márkát szeretne, ebben is állunk rendelkezésére. Csapatunkban remek grafikusok dolgoznak már évek óta.

  Ezen igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Legye saját terméke!

  Gyakran hajlamosak vagyunk más vállalkozások termékeit forgalmazni, mert azt gondoljuk, hogy egy saját termék kivitelezése túlságosan magas költségekkel járna! De nagyot tévedhetünk!

 • Termék felkutatása

  Amikor egy vállalat eldöntötte, hogy mit szeretne Kínából importálni Magyarországra, az első dolog, hogy elkezdi felkutatni a lehetséges (legolcsóbb és legjobb minőségűnek vélt) terméket. A vállalat ilyenkor az internet segítségére, és az ott található fotókra támaszkodik. Ez már rengetegszer generált problémát, hiszen a kép nem mindig tükrözi a valóságot. Az általunk megbízott kint tartózkodó kollégák azonban képesek ellenőrizni az árut, legyen szó minőségről, raktározott árukészletről, vagy adott esetben a gyártás folyamatáról. Itt a személyes kapcsolat egyben egy bizalmi tényező is, hiszen meggyőződhetünk arról, hogy a cég valóban megfelelően működik.


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import