Piackutatás folyamata

 • Piackutatás

  Amikor egy vállalkozás eldöntötte, hogy milyen terméket szeretne Kínából Magyarországra importálni, az első dolog, hogy elkezdi felkutatni a lehetséges (legkedvezőbb árú és legjobb minőségűnek vélt) lehetőségeket. A vállalat ilyenkor az internet segítségére, és az ott található fotókra támaszkodik. Ez a lépés sajnálatos módon már rengetegszer generált problémát, hiszen a kép nem mindig tükrözi a valóságot. Az általunk megbízott, Kínában tartózkodó kollégák azonban képesek személyesen ellenőrizni az árut a minőség, a készlet, vagy adott esetben gyártási folyamat szempontjából. Itt a személyes kapcsolat egyben egy bizalmi tényező is, hiszen meggyőződhetünk arról, hogy a cég valóban megfelelően működik.

  Kínai import

  A termék felkutatása során a kínai import egyik legégetőbb kérdése a mennyiség és az ehhez kapcsolódó szállítás. A legtöbb kínai vállalat csak nagyobb mennyiségben hajlandó terméket gyártani az európai piacra, nekünk azonban olyan kiváló (az évek során kialakult) kapcsolataink vannak, ahol bizonyos esetekben nem lehet probléma néhány karton vagy doboz beszerzése sem.

  A végső ár képzése

  A legnagyobb tévedés azt feltételezni, hogy a kínai import csak a termék alapárából, szállítási költségből és adott esetben vámköltségből áll. Sokan elfelejtik azokat a fontos egyéb tényezőket, mint például az áru biztosítása, környezetvédelmi regisztráció, termék díj, stb..., melyek jelentőségére számtalanszor felhívjuk ügyfeleink figyelmét. Ezen plusz költségek számításba vételével cégünk egy pontos és megbízható kalkulációt készít ügyfeleink számára.

   


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import