Tanácsadás

 • Tanácsadás

  A kínai import egy nagyon virágzó ágazata a kereskedelemnek, azonban ahány pozitív oldala van, annyi buktatója is lehet. A nem körültekintő választás számos aggodalmat okozhat a megrendelő számára. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a megoldás a logisztikai folyamatok precíz szervezésében zajlik. Hatalmas terhet rónak a vállalkozások vállára a termékek felkutatásának nehézségei, a hosszas külföldi telefonhívások és levelezések, és ekkor a szállítás kérdései még nem is kapcsolódtak be az alapvetően hosszú folyamatba.

  A kínai importnak vannak nehézségei

  A különböző típusú angol nyelvhasználat számtalan hiba forrása lehet. Az egymás mellett elbeszélés olyan későbbi problémákat generál, amely a megrendelő számára kedvezőtlen hatással bírhat. A probléma felmerülhet a szállítási kérdésekben, a megrendelés teljesítésével és a határidőkkel kapcsolatban is. Hosszú évek tapasztalatával és több ezer megrendeléssel a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy ismerjük a kínai import minden buktatóját, így elkerülhetők a későbbi kellemetlenségek.

  Kínai import

  Tapasztalt csapatunk nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, hanem a döntések előkészítésében, a szállítási folyamat lebonyolításában és felügyeletében is segítséget nyújt. Az elhatározás után, a kínai importtal kapcsolatban felmerülő kérdésekben is szívesen adunk tanácsot.


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import