Kínai Import

Tudjon meg többet a vámkezelésről!

A vámkezelés egy olyan procedúra, amely minden termék esetében más és más. A legfontosabb szabályok közé tartozik az Uniós szabványoknak való megfelelés. A vámkezelés vizsgálata során előfordul, hogy bekapcsolódik fogyasztóvédelem is, akik a nem megfelelőség esetén megakadályozzák a termék forgalomba helyezését.

Vámkezelés

Ez pedig nem kívánt akadályokat és nehézségeket görget a cég elé. Minden esetben felhívjuk a figyelmet ennek fontosságára, de az eltérő esetekben mindig felmerülnek újabb kérdések. Nem árt néhány alapvető kérdést is tisztázni. Ilyen például a közvetett vagy a közvetlen vámképviselet is, amely hatással van az import áfa megfizetésére.

A vámkezelés kérdései

Egyes termékek esetében számítani lehet fokozott ellenőrzésre, amelyet a vámhatóság elektronikus rendszere bizonyos kockázati profilok alapján állít fel. Minden esetben felkészítjük a megrendelőt a kínai import esetén előforduló kockázatokra, ezentúl pedig megvizsgáljuk a termék és a cég megfelelőségét.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalt csapatunk nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, hanem a döntések előkészítésében, a szállítási folyamat lebonyolításában és felügyeletében is segítséget nyújt. Az elhatározás után, a kínai importtal kapcsolatban felmerülő kérdésekben is szívesen tanácsot adnak munkatársaink.


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import