Kínai Import

Kérdései merültek fel a szállítással kapcsolatban? Olvasson tovább!

A szállítás egy kulcsfontosságú kérdés a kínai import során. A kínai import során az egyik legjellemzőbb szállítmányozási eszköz a tengeri, teljes konténeres, azaz FCL szállítás. A megrendelések óriási része érkezik ezzel a szállítási móddal, hiszen költséghatékonyabb, mint a vasúti vagy a légi fuvar.

Szállítás Kínából

Amennyiben a konténer nem telik meg, viszont a szállítást el kell indítani (legyen szó egy sürgős esetről), úgy LCL szállítási opcióról beszélünk, ez ismertebb nevén a gyűjtő szállítás. Mint említettük, a hajózás egy költséghatékony szállítási mód, mégis ez tart a leghosszabb ideig. A következőkben leírjuk, hogyan is néz ki egy kínai import, tengeri szállítással.

Tengeri szállítás

Első feladat, hogy el kell juttatni a konténert a telephelyről a felrakó helyre, ami a jelenlegi szállítási mód esetében a kínai kikötő lesz. A kikötőben a konténert felpakolják a hajóra, majd innen indul útnak Európa más kikötői felé. A telephelytől való indulástól a konténer felpakolásáig körülbelül 7-10 nap telik el.

Tengeri szállítás Kínából

Miután a hajó elindult a kínai kikötőből, a terv szerint több állomáson keresztül rakodhat ki és be. Ez határozza meg azt, hogy mennyi idő telik el a felrakó és a végállomás között. Ezt átlagosan 25-35 nap közé lehet saccolni. Vannak olyan hajók, amelyek megállás nélkül közlekednek Európába, ezek általában drágábbak, hiszen kevesebb árut szállítanak.


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import