Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik kínai importtal. Célunk a kapcsolat létrehozása a magyarországi vállalkozások és a kínai gyártók között, a teljes import folyamat lebonyolítása egészen a termékek a megrendelő által kijelölt raktárba való beérkezéséig.

Kínai import

Napjaink gazdasági helyzetében kitüntetett szerepet játszik a közvetlen kínai beszerzés. Véleményünk szerint a legelső és legfontosabb tényező minden kereskedő és gyártó cég számára, hogy a termékeik, gépeik, alapanyagaik beszerzése lényegesen kedvezőbb legyen a konkurenciáénál.

Import megoldások

Kínai cégünk piaci ismereteink birtokában segít ügyfeleinknek a legmagbízhatóbb gyártó felkutatásában, az Ön elképzeléseinek megfelelő termékminőség megtalálásában és az esetleges termékek legyártatásában. Megszabadítjuk a kezdeti nehézségektől, nyelvi problémáktól, a kulturális különbségek adta nehézségektől.

Kínai import Magyarországon

A magyar piac már korábban felismerte a Távol-Keletben rejlő lehetőségeket, ezért dinamikus fejlődésbe kezdett a gyártásban, szállítmányozásban és a kereskedelemben is. A kínai import virágkorát éli Magyarországon, hiszen a nyitott piac vonzó pénzügyi lehetőségeket rejt magában.

Megbízható importálás

Amikor kínai importról beszélünk, érdemes tisztázni, hogy nem feltétlenül silány minőségű áruk beszerzéséről van szó. Ma már szinte minden világszintű cég jelen van Kínában, hiszen ott találta meg a megfelelő feltételeket a gyártásra. A kínai import sikeressége azonban több tényezőn múlik, melyek közül a legfontosabb a precíz eljárás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy személyes találkozás során minden felmerülő kérdésére kielégítő választ adunk!


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import