A kínai import során az egyik legjellemzőbb szállítmányozási mód a tengeri szállítás. A megrendelések óriási része érkezik ezzel a szállítási móddal, hiszen költséghatékonyabb, mint a vasúti vagy a légi fuvar.

Szállítás Kínából

Ahogy említettük a hajózás egy költséghatékony szállítási mód, ami nagy előny, ám ez tart a leghosszabb ideig. A következőkben leírjuk, hogyan is néz ki egy kínai import, tengeri szállítással.

  • 20″ konténer 28m³
  • 40″ konténer 58m³
  • 40HQ konténer 68m³

Tengeri szállítás

A tengeri szállítás első feladata a konténer eljuttatása a telephelyről a rakodóhelyre, ami jelen esetben egy kínai kikötő lesz. A kikötőben felpakolják a konténert egy hajóra, ami majd innen indul útnak Európa felé. A telephelytől való indulástól a konténer felpakolásáig körülbelül 7-10 nap telik el.

Tengeri szállítás Kínából

Miután a hajó elindult a kínai kikötőből, a terv szerint több állomáson keresztül rakodhat ki és be. Ez határozza meg azt, hogy mennyi idő telik el a felrakó és a végállomás között. Ezt átlagosan 25-35 nap közé lehet saccolni. Vannak olyan hajók, amelyek megállás nélkül közlekednek Európába, ezek általában drágábbak, hiszen kevesebb árut szállítanak. A tengeri szállítás ára hétről-hétre változhat, így konkrét összköltséget az elhajózást megelőző két hétben tudunk adni. Szállítmányozás előtt több – korábban bevált szolgáltató ajánlata közül választjuk ki az Ön számára legkedvezőbbet!


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import