Gyakran hajlamosak vagyunk más vállalkozások termékeit forgalmazni, mert azt gondoljuk, hogy egy saját termék kivitelezése túlságosan magas költségekkel járna! De nagyot tévedhetünk!

Kínai import

Kínai import során sokkal alacsonyabb a beszerzési ár az európai átlagnál, ezért érdemes nagyobb tételben rendelni bármilyen termékről legyen is szó. Rengeteg árucikk és termék piacáról hiányzik a „valódi” európai gyártó, mivel napjainkban gyakorlatilag minden Kínából ered, így sok esetben az európai gyártók is onnan szerzik be az egyes alkatrészeket vagy alapanyagokat!

Saját márka - kínai import

Az alacsony ár és a nagyobb mennyiségű rendelés könnyedén lehetővé teszi a saját márka vagy brand kiépítését, amit úgy alakít ki, ahogyan Ön szeretné! Képzelje el, hogy nem kell többet a mások által forgalmazott termékekre támaszkodnia! A saját termékek beszerzési ára jóval kedvezőbb, ezenkívül pedig azt se felejtse el, hogy sokkal nagyobb profitra tehet szert!

Brandépítés - kínai import

Többéves tapasztalattal rendelkező, profi grafikusaink jó néhány saját márka elindításában segédkeztek már. Az Ügyfeleink igényeinek felmérését követően, grafikus csapatunk megkezdi a saját márka elindításához elengedhetetlen grafikai elemek tervezését és kivitelezését.

Lépésről lépésre a saját brand felé!

  • Tanácsadás
  • Igényfelmérés
  • Piackutatás
  • Szerződés
  • Grafikai elemek kialakítása (doboz,címke stb)
  • Áru gyártása
  • Szállítás

Amennyiben valaha is eljátszott már egy saját márka és termék gondolatával, forduljon hozzánk bizalommal az alább megadott telefonszámok valamelyikén!

 

 

 

 

 

 


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import