Kínai import

Kínai import során a nem körültekintő választás számos problémát okozhat a megrendelők számára. A kínai import sikeressége a logisztikai folyamatok precíz szervezésén múlik. A termék felkutatása, a hosszú, külföldi telefonhívások és levelezések, illetve a szállítással kapcsolatos információk egyeztetése hatalmas terhet ró a vállalkozások vállára. Cégünk elsődleges célja megkönnyíteni ezen problémák megoldását.

Termék kiválasztás – kínai import

Amikor egy vállalat eldöntötte, hogy milyen terméket szeretne Kínából importálni, első feladatként elkezdi felkutatni az árban és minőségben megfelelő terméket. A cégek ekkor általában csak az internetre, illetve az ott található fotókra és információkra támaszkodhatnak. A kép azonban sajnos nem mindig tükrözi a valóságot.

Megbízható kapcsolatok – kínai import

A cégünkkel kapcsolatban álló, Kínában tartózkodó kollégák feladata az áruk ellenőrzése, legyen szó akár a minőségről, akár a raktározott árukészletről, vagy adott esetben a gyártási folyamatokról. A személyes kapcsolat valójában egy bizalmi tényező, hiszen meggyőződhetünk arról, hogy a cég valóban megfelelően működik, illetve az interneten található információk helytállóak.

Kommunikáció – kínai import

Az idegennyelv használatából eredő meg nem értés olyan későbbi problémákhoz vezethet, amelyek a megrendelő szempontjából kedvezőtlenek lehetnek. Probléma merülhet fel a szállítással, a megrendelés teljesítésével vagy a határidőkkel kapcsolatosan. Többezer megrendeléssel a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy ismerjük a kínai import minden olyan szegmensét, amelyre különös figyelmet kell szentelnünk a problémamentes import érdekében.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalt csapatunk nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, hanem a döntések előkészítésében, a szállítási folyamat lebonyolításában és felügyeletében is segítséget nyújt. Tekintse meg szolgáltatásainkat és tegye fel kínai importtal kapcsolatos kérdéseit munkatársainknak!


Kapcsolat

Bármilyen kérdése merült fel munkánkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!

Merkovits Gergő

Kereskedelmi igazgató

Email: gary@importmegoldasok.hu
Tel: 06-30-164-1894

Konyecski Imre

Ügyvezető igazgató

Email: kimi@importmegoldasok.hu
Tel: 06-70-948-3003

Kíván csatolmányt feltölteni?
Igen
Nem
Húzza ide a fájlokat! Tallózás
Elküld
Kínai Import

Dolgozz velünk!

Fontos Önnek a biztos és jó megélhetés? Dolgozzon Velünk! Részletekért érdeklődjön munkatársainknál!

Kínai Import